Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum H.Hart heet u van harte welkom

Het woonzorgcentrum H.Hart biedt residentiële ouderenzorg aan in Oudenaarde. Er is huisvesting voorzien voor 116 bewoners.

Ons woonzorgcentrum richt zich vooral tot personen afhankelijk van zorg. Zowel bewoners met lichamelijke zorg verblijven in het woonzorgcentrum, als personen met een dementieproblematiek. Elke bewoner kan beroep doen op een ruim zorgaanbod. De medewerkers staan klaar om de bewoners dagelijks te ondersteunen.

Afhankelijk van het zorgprofiel verblijven de bewoners in een leefgroep met aangepaste zorg.

Wachtlijst

De vraag naar een verblijf in het woonzorgcentrum is groot. Wij geven steeds voorrang aan mensen met zware zorg. Toch is het van belang dat men zich tijdig inschrijft op de wachtlijst.

U maakt hiervoor steeds een afspraak met de sociale dienst (els.malfait@wzchhart.be of tel. 055 33 48 70). Zij geeft u graag uitleg over de werking van de voorzien en het verder verloop. U krijgt dan evt. een rondleiding. Bij een mogelijkheid tot verhuis bekijkt het opnamecomité wie eventueel in aanmerking komt. Hierbij zijn wij verplicht om voorrang te geven aan mensen die extra zorg nodig hebben.

Verhuis

Bij een mogelijkheid tot verhuis neemt de sociale dienst contact op met u. Na het bezichtigen van de kamer kan u beslissen of u overgaat tot een verhuis. Tijdens een gesprek met de sociale dienst worden de praktische zaken besproken.

Elektronisch zorgdossier

Door de elektronische opvolging van het zorgdossier kunnen we nauwgezet de relevante bewonersgegevens registreren, doorgeven aan de betrokken teamleden (met respect voor het beroepsgeheim) en opvolgen. Zowel het noteren van observaties, aftekenen van zorg en medicatie, opvolgen van belangrijke parameters,... gebeurt allemaal elektronisch.

Meer informatie of vragen?

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de werking van ons woonzorgcentrum?

U kan hiervoor terecht bij mevrouw Els Malfait.

E-mail:
els.malfait@wzchhart.be