Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Accomodatie

Elke kamer bestaat uit een leef-/slaapruimte en een persoonlijke badkamer met toilet en wastafel. Naast het meubilair van de voorziening kan de bewoner de kamer aankleden naar eigen keuze. Eigen spullen maken dat elke kamer een persoonlijke toets krijgt en dat de bewoner zich vlugger thuis voelt.

Naast de eigen kamer, beschikt elke leefgroep over een woonruimte waar de bewoners kunnen samenkomen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Badkamer

Op iedere leefgroep is er een centrale badkamer aanwezig. Deze beschikt over een aangepaste badinrichting (ook voor mensen met zware zorg). De bewoner kan hier wekelijks gebruik van maken.

Cafetaria

Bewoners en bezoekers zijn dagelijks welkom in onze cafetaria tussen 14.00 uur en 18.00 uur (zomertijd) of tussen 14.00 en 17.30 uur (wintertijd). Op zon– en feestdagen is de cafetaria toegankelijk vanaf 15.00 uur.

De bewoner en of zijn familie kan er genieten van een biertje, glaasje wijn, kopje koffie of frisdrank. Ook een ijscoupe en pannenkoeken zijn er te verkrijgen.  

Ontspanningszaal, zithoeken, kapel

Grote activiteiten (zoals een optreden of carnaval) gaan vaak door in de ontspanningszaal. Op de leefgroep zijn er geregeld activiteiten in de zithoeken of livings. Bewoners die dit wensen kunnen gebruik maken van de kapel of er een viering bijwonen.

Meer informatie of vragen?

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de werking van ons woonzorgcentrum?

U kan hiervoor terecht bij mevrouw Els Malfait.

E-mail:
els.malfait@wzchhart.be