Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Accomodatie

Wonen en comfort

De assistentiewoningen bestaan uit een hal, een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Enkele flats hebben ook een terras. Er is een ingerichte keuken met onder andere een fornuis, koelkast en diepvries. Er is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en een droogkast. In de slaapkamer kan er een tweepersoonsbed geplaatst worden. De oppervlakte van de flat bedraagt ongeveer 50m2. U bent natuurlijk vrij om uw flat naar keuze te bemeubelen.

De meeste flats geven uit op de Schelde. U heeft een prachtig zicht op Pamele-kerk en u kan regelmatig genieten van de beweging op de druk bevaren Schelde.

Veiligheid

U beschikt over alle modern comfort en heeft daarenboven de mogelijkheid om via een oproepsysteem hulp in te roepen in geval van nood. Dit oproepsysteem is op drie plaatsen in de flat aanwezig en ook de mobiele noodknop dat u rond de pols of hals draagt, stelt u in contact met een verpleegkundige of zorgkundige die via een telefoonlijn met u kan praten.

Wanneer u zich in uw flat in de hal of in de badkamer van de ene naar de andere kamer begeeft, gaan de lichten automatisch aan of uit. Er zijn ook een aantal veiligheden ingebouwd bijvoorbeeld slaat het fornuis automatisch uit na 30 minuten.

Door het aanpalende woonzorgcentrum is er 24 uur op 24 uur personeel aanwezig in het gebouw. Zo kan men indien nodig snel ter plaatse zijn.

Privacy

Elke bewoner beschikt over een sleutel van de flat en van de voordeur. De voorziening beschikt over een dubbel van de sleutel in geval van nood. De medewerkers zullen uw privacy maximaal respecteren.

U heeft een persoonlijk huisnummer en u beschikt over een persoonlijke brievenbus in de inkomhal.